intimní-hle přece není jen ve smyslu milostném..ale to nejosobnější a nejvzácnější, jako zde vyřčený obdiv a láska k osobnosti, jíž si velmi považuješ...ach mkinko - POŘÁD NĚJAK A NĚČÍM I MINUCIÓZNÍM OBOHACUJEŠ...ZA TO TI NESMLOUVAVĚ A NEPOCHYBNĚ PATŘÍ VELKEJ DÍK...
PF omlouvám se, že jsem svou nepozorností minul tuhle skvostnou věc a předtím ještě tři další...
30.08.2022 19:00:51 | Frr
Ach, posílám tisíc milých úsměvů a milión pozdravů. Ty jsi velmi pozorný a milující čtenář, drahý Frr.
30.08.2022 19:16:53 | mkinka