Na noční ulici stojí,
stojí silou vůle,
statečně pil pod obojí,
ke své smůle.
Stojí, tápe prostovlasý,
nezná cíl, nezná směr,
zlé nastaly mu časy,
nemá na výběr.
Propil vše, i z mincí prach,
domů se vrací směle,
jen z jednoho má strach,
že netrefí se do postele.
Přesné. Opravdové. Do slova autentické.
22.08.2022 19:49:08 | mkinka