Anotace: ...
jako hodná holka
spolknu slova zlosti
a zamáčknu slzu,
co se dere na povrch
jako hodná holka
schovám se
pod maskou spokojenosti
a zašlapu své potřeby
jako hodná holka
sklopím tiše hlavu
a pohřbím svoje touhy
pod hromadou očekávání
jen pro slastný zvuk
vytouženého uznání
své neexistující existence
"Poslyš, ty jsi fakt hrozně hodná holka"