Střízlivo svůj život máš

Střízlivo svůj život máš

 

Nesu si na zádech břímě,

Jestlipak jsi ještě při mně.

Jestli mi vidíš do duše,

Jako dřív, bez retuše.

 

Ztratili jsme cestu k sobě?

Co v dobrém bylo, nyní je v zlobě?

Dýchám jen povrchově.

Možná se bojím, že víc než zdrávo je

při tobě stojím

a stejně neobstojím.

 

Že ty si žiješ střízlivo

svůj život

a já jsem nakřivo

vždy když se přizpůsobím.

Autor Daniela, 22.08.2022
Přečteno 124x
Tipy 10
Poslední tipující: Krahujec, CULIKATÁ, Stanislav32, Psavec, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel