Sbírka: Konec příběhu
Z posledních slov
Jsem vyšel na terasu
Chladivý vítr ten vraceč rozumu
Rozfoukal nad město
Pomíjivou krásu
Té chvíle naděje
Když už jsem uvěřil
22.10.2021
Víra je nadějí.
Naděje chvěním. Chvílí s lehkostí světla.
Dechberoucí je Tvé ticho :)!
24.08.2022 00:15:50 | ukrytá v máku