Obléknutá do pavučin blesků
Přikrytá perutí kapradiny,
poslední kapka je vina za rozbřesku
jen bezedné tůně, vůně hlíny
A řídnou stíny, snad jen bouřkou obtěžkané
... A srdce?
To tiché je a udýchané...
#VeršeZeMě
Voni blesky jsou pěkní potvoři, plavou si po nebi, tak jako po moři :-)
26.08.2022 23:53:17 | básněnka