Anotace: Každý občas má nějakou tu svou masku.... jde o to, co pod ní skrývá a taky jde o to, jestli ji aspoň občas umí odhodit....... Opět noční momentovka.......
Dnes jsem četla Tvé básničky poprvé a jsem z nich nadšená. :-) Tato se mi obzvlášť líbí. Držím pěsti v dalším tvoření. :-)
29.03.2007 14:54:00 | Zedka
Dítě z lidu? To mi zní trochu socialisticky...:-). Ale náhodou pěkná. (a zase pravdivá...)
P.S. Zajímalo by mě, kdy napíšeš: "Tohle není momentovka" :-)
22.03.2007 21:43:00 | lidus