Jsou v životě chvíle,
kdy pomoc je potřeba.
Pak v čase pozná se
kdo stojí, kdo přelétá.
Někteří tváří se,
že nic je nezlomí.
Jiní pak tiše
utečou do křoví.
☆
Důvěra s oporo,
ruku v ruce světem jdou.
Tiše a pokorně
často v pozadi stojí.
Jen někomu někdo ,
za "námahu" stojí
Je jedno zda cizí
či "pouto" je pojí.
Tiše nikdo to neví.
Třeba k tomu jsou slepí
Nebo nechtějí pak znát
Důsledek činů svých
Tak jinam
Jdou
Pak nejdou za hvězdou
a ve tmě ztratí se
I sami sobě odejdou.
~☆~
A nejdou tam, kde to milujou.