Řeka a život
Anotace: Malování tahů 2022
Život je řeka a tak se valí,
jsme znaveni i obklopeni.
I láva pod ní se skloní.
Teče jak veškerenstvo samo poví
a ryba v ní mluví
srdcem chlebodárce přírody.
Je mokrá, vlahá i bohatá
i dává, až sama nebohá
nemá.
Dál teče a nespílá.
Je milá a laskavá.
I v žalu se neposmívá.
Přečteno 118x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, Jan Kacíř, Sonador, Dejvis, Stanislav32, šerý, Psavec, Achilleus Naso, piťura
Komentáře (4)
Komentujících (2)