Na hraně
Anotace: Malování tahů 2022
Únava padá a není mladá.
Noc čeká a slza se sbírá.
Samota kvílí do pokojů.
Beru výkresy dětí
a padají mi ruce.
Život není v pohádce.
Rakev pro mě ještě není připravená.
Báseň křičí do prázdna
a sílí z posledního dna.
Zůstanou slova tichá
a vnitřní muka.
Chci spát a cítím hlad,
že jen báseň dá život.
Ta jediná je živá.
Já kvílí.
Občas se nezná.
Samota krutá.
Jsem máma.
Srdce bolestí puká.
Jen beru bárku snů
a věřím zemi lachtanů.
Zabořím neexistující smích.
Přežila jsem a chci dál žít.
Přečteno 129x
Tipy 10
Poslední tipující: Jan Kacíř, Amonasr, Stanislav32, Marry31, Sonador, Psavec, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)