Sirku?
II.
až jednou přijdu domů
vykopnutý dveře
rozbitý nádobí
polámaný nohy
od stolu
od židlí
šílený kresby
andělů a lidí
po stěnách
za mnou budou
natahovat ruce
a v rohu
kuchyně
bude pomalu
dohořívat oheň
po kterym zůstane
na podlaze díra
hotová a
spoušť
až jednou přijdu domů
nezaváhám
vejdu
v klidu
dovnitř
Přečteno 278x
Tipy 12
Poslední tipující: Favi, Jan Kacíř, šerý, Stanislav32, Sonador, Frr, maliska, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (2)