Ne
Anotace: Malování tahů 2022
Padá idea.
Dusí splín.
Kohout budí.
Hlava nese sílu vin.
Ráno, poledne se drolí.
Duše těká po okolí
v milodaru vzpomínek
probouzí zbylý plamínek.
Tráva sotva drží.
Žaludek zas mlží.
A přesto slunce věří
v ráj v nedohlednu.
Zapomínám na úzkosti.
V zeleni si sednu.
Báseň zpívá v prázdnu.
Přečteno 129x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, Amonasr, Psavec, šerý, Frr, kudlankaW, Stanislav32, Caliéry
Komentáře (2)
Komentujících (2)