Dští smutek, co připomíná dech cigarety? Pamatuje rety? Po kapsách pouze zbytky citu, snad zachytí i tuhle suitu a bude si ji pamatovat, není totiž kde se schovat...
26.08.2022 21:19:51 | básněnka
To je přesně ten text, který nemohu s určitostí pobrat, a přesto nutí číst znovu a znovu.
26.08.2022 20:30:08 | Vivien