o kocourkovi s Mkinkou píšeš něžně..rádi Tě sledujeme se Šáreckou srnkou:-D*
27.08.2022 09:24:21 | Frr
a já ti tu buřinu závidím.. koukala jsem na radar a bylo to legrační, nad námi se vždy rozestoupila a nakonec ani kapka:( je to tady začarovaný...
tak se neboj, vždyť je to životní síla v nejčistší podobě;)
26.08.2022 20:54:47 | Sonador