Balada o cigaretce
Seš můj takovej symbůlek, víš?
Tenká a štíhlá lejdy,
tak elegantní
kouří se ti z hlavy.
Někdy jsi se mnou slečinko
moje líbezná
hrabeš se ve mně
ale já tě mám pod kontrolou
holčičko,
taková malá mrško.
Patříš k mýmu mládí jako všechen ten strach
a nejistota...
Dohořelas.
Komentáře (2)
Komentujících (2)