Anotace: ×
Kde bouře tančila
cit dohasínal
jak karbidka na konci šichty
už chyběl jen sesuv šachty
a stovky mrtvých
Ale na sebevraždu srdce jsi vystačil
jen jeden
tohle můžu, pár slov a zásah... skvělá práce*
26.08.2022 20:52:34 | Sonador
Děkuji Sonadore :) přesně, dnes není potřeba se s tím babrat :) dnes ani nikdy jindy
26.08.2022 21:16:44 | Laven De Brig