Vodopád uvnitř snaží se prorazit ven,
zatím se držím, jak dlouho jen?
Miluji jí, uvnitř je šíleně
Tu, již sem léta píši.
~☆~
Bolavé.
03.09.2024 21:58:50 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?