Děj
.
Chceš-li vědět.
co je slovo v pravdě
a co znamená
poslechni si Šopéna
A budeš-li chtít ještě víc
nahlédni Leonardu do skic
Potom mě zlíbej jak smyslu zbavená
bosky travou běžící
obrazem jediného dne
kdy bylo nám přáno se políbit
Sagrada Família nedostavěná
co se mohlo láskou neříci
Žili byli splatili byt
Anebo ne.
Verše Skácela
Zmírněný elán Kandinského
hořký šťovík a nalezené čtyřlístky
v horských bystřinách
často jsi se zmáčela
za nocí stanových
volali něho
Házeli zklamání do whisky
Potom mě zlíbej jak
smyslů zbavená
nejzajímavější autoři jsou bez jména
písmena jim utíkají při psaní
Budeš-li květ
chtěl bych být stonek
sedět vedle Čapka
psát ti má paní..
Anebo ne.
.
.
Přečteno 187x
Tipy 15
Poslední tipující: Amarylka, jenommarie, Sonador, šerý, Marten, Vivien, Stanislav32, Caliéry, mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (5)