Vojna
Potopa, z ktorej mrazí
Pretrhla hrádzu skazy
Rieku, čo vzala nám můzy
Naplnili naše slzy
Pot, čo po čele steká
Umyla tá istá rieka
Rieka však nenarieka
Žiaľ nesie do ďaleka
Krv, čo je, aby sme žili
Krv, čo tečie nám z žily
Prelievaná v tejto chvíly
S riekou smůtku sa zžili
Slzy, krv, pot odteká
Kam vedieš nás rieka?
Či čaká nás Mekka?
A či cesta ďaleká?
Slzy, čo v chaose, zmatku
Zasiali strach do príbytku
Učia nás poučku krátku
Strach VOJNU má za matku
Za otca oheň
Za bratov Blen
A Rozbitý sen
Rodinná sieň
Strach, ktorý dá sa krájať
Zomrieť, či nechať sa zajať?
Bolesť, čo nejde znášať
Človek sa bojí zakašlať
Tlačíme sa v zákope
Beznádej nám zaklope
Smrť hrdo vodku slope
Spoločný hrob nám kope
Bude tu čo nevidieť
Možno je čas pookrieť
V tme svetlo bude viesť
Navyžšiu obeť priniesť?
Strely vzduchom lietajů
Či ma neprivítajů?
Pridá mi to pokoju
Zomrieť za tů vec moju?
Každý z nich to dobre vie
Každý z nich čo bojuje
Je to správne a či nie
Kurva umrieť ťažké je
Ticho píšem, slzy roním
Ja to nikdy nepochopím
Keď na poplach ja zazvoním
Či sa aj ja zbrane chopím?
Přečteno 115x
Tipy 2
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka
Komentáře (0)