Kde budou žít naše děti?
Anotace: Pohled na nynější dobu očima nevěřícího člověka.
Byl to nádherný svět
My dostali ho darem
Vytrácí se ptačí zpěv
Země časem bude ladem
Je nám pomalu jedno
Kde budou žít naše děti
Již nenaplníme vodu vědro
Všude samé smetí
Stále modernější zbraně
Nejen lidi kosí
Usychají lesní stráně
Bude to mnohem horší
Už asi není cesty
Cesty ze srabu zpátky
Ti co vedou tento svět
Jsou na to očividně krátcí
Všichni časem budeme
V hromadných hrobech spát
Nebude nás trápit
Vedro ani chlad
Přečteno 270x
Tipy 25
Poslední tipující: Misha, Kaj, Jarunka, Fialový metal, Dejvis, kudlankaW, Iva Husárková, DH22, šerý, Vivien, ...
Komentáře (10)
Komentujících (7)