Budu
Stíny se rozskočí
Bolestí protnou mi srdce
Přemýšlím o smrti
O tichu v poklidu
O tom jak nebudu
Smýšlení bláznivé
Že budu na konci
Sama a vrásčitá
skořápka dojemná
Jenže třeba
Vejdem si do cesty
Přijdeš a utišíš
Mé stařičké srdce
Budeš to ty
Jsi a jsi
Ten na koho čekám
Ten co duši mé odpustí
Budu tu pro tebe
Pro nás i pro sebe
Buď láskou bez konce
Budu ti věřit
Budu ti po boku
Budu a budu..
Najdeš mě?
Přečteno 153x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, DH22, Sonador, CULIKATÁ, Iva Husárková, Vivien, Cimet, Stanislav32, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)