Píseň
Anotace: Malování tahů 2022
Úsměv na líci z pramene lásky
řekou zní.
Víří a štěbetá,
aby ptáci měli vůli zpívat.
Tam za vodou v rákosí
je vlídně a mír.
Zavřu oči a tam Tě objevím.
Luna pojme nocí polibky.
Vedle sebe najdeme prožitky
neskutečné věčné páry vesmíru.
V tomto životě máme být spolu
a oba bez rozdílu.
Zazpívej ptáčku píseň mou
přes vodu čistou a průzračnou.
Máš ráje klíč
a voda dá všemu žít.
S Tebou nepřestanu věřit
i do posledního tikotu srdce.
Láska rodí se i v řece.
Milujme se, i když život kalně teče.
Přečteno 225x
Tipy 19
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, Sonador, Stanislav32, Frr, Psavec, CULIKATÁ, Dreamy, šerý, Holoxicht, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)