Jen okamžik jsem tam byl
V čarosvětě za zrcadly
Šíleně se vyděsil
Zpět se vrátil celý zvadlý
Tam v zásvětí pro zasvěcené
Jak tady vše se žene
Za ziskem čeho není třeba
Tam v zásvětí je to co tady
Vyprahlí žízní
Mrznou hlady
Zpívají ptáci po ránu
A lásky míň než šafránu
24.6.2022