Anotace: ...
vždycky když hledám ty správný slova
lámu si hlavu
dávám si záležet
opatrně našlapuju
abych něco neposral
.
dopadne to zpravidla tak
jako když kousneš do horkýho buřta
nebo do kyselý vokurky
křupne to...
31.08.2022 17:02:19 | Sonador
v urputnosti ani cherry rajče nezklame ..
30.08.2022 16:36:28 | Vivien
aneb, jak vymalovat vymalovanou kuchyň
31.08.2022 07:27:54 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?