mkinko-jsem moc rád, žes tenhle text zde zvěřejnila-děkuju-jen opět dokresluje Tvou citlivost a láskyplnostST*
30.08.2022 13:38:18 | Frr
Děkuji zlatý.
Prababička z nebe to jistě čte. Tenkrát ta holčička sotva kreslila, až po desítkách let o ní napsala báseň. Cítím jako kdyby mě pohladila za ní a z toho mám radost.
30.08.2022 13:41:09 | mkinka
Tak ryzí
Až mrazí
A chová lidskost především
Dojímá
30.08.2022 13:23:40 | kudlankaW
Víš, já si říkám už roky, že jí napíšu básničku, protože leží hluboko v mém srdíčku.
Pamatuji si jí pořád, jak už jen ležela a já se bála ptát. Teď si uvědomuji, jak byla statečná, že tenkrát nedala na sobě znát smutek, který měla v sobě.
Byla jsem ještě dítě takové, ale pořád si jí nesu v sobě. Je mé DNA. Má součást.
Obdivuju ji, jak to tenkrát dokázala skrýt, že život bez nohy je tuze těžký.
30.08.2022 13:28:33 | mkinka