Sbírka: Konec příběhu
Známe se odjakživ
Jen jsme se nepotkali
Kde jsem já býval dřív
Kde tobě postel stlali
Známe se odvšude
Jen osud s námi koulí
Táhneme káry své
Na duši šrám a bouli
Známe se, neznáme
Kapsy plné lhaní
Nějak to přečkáme
Od smrti do svítání
30.6.2022