Anotace: léto 2022
Už vím že nemáš rád náhlé změny
dozrává sad Plamenky kvetou
k zimnímu spánku připravený
teprve příchází babí léto
Už vím že nemáš rád prudké řezy
hrdý jsi na své větvoví
padají samy uslchlé větve
do hebkých hávů květových
Nad hlavou prolétá nebeský klid
už asi vím co s tebou
nechám tě prostě být
sám sebou