Sbírka: Konec příběhu
Najednou zhasnuliKde je tvoje rukaNajednou nikde nicTma prší z okenicKnot v loji puká
Najednou zhasnuliSotva před vteřinouZchladnuly ruce méprázdnem pod peřinou
1.7.2022
Moc pěkná.
01.09.2022 15:29:03 | CULIKATÁ
Hodně se mi líbí.
31.08.2022 17:58:06 | Psavec
Velmi pěkně napsaný příběh. Zůstává velký prostor pro fantazii.
31.08.2022 17:17:52 | Kan
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?