Sama sedí u pultu v baru,
na tváři noční líčení,
trochu smutku, trochu zmaru,
v divokou šelmu ji promění.
Drobná růže na kotníku,
modrý motýl na dlani.
Tristní pohled do šatníku,
vyčpělé pivo k snídani.
Dnes možná bude mít štěstí,
a spát bude v polštářích
s tím, co zlato nosí na zápěstí
a hlavu v oblacích.
Kdo hledá, najde. Kdo najde a její/jeho představa, ránem z naivity pojde.*
01.09.2022 00:01:28 | šerý