Sbírka: Konec příběhu
Máš mě na svědomíZas cítím jak louka voníZas vidím jak kvete vřes
Máš mě na svědomíZas žiju zrovna dnesZas vidím, že jsou zítřky
Máš mě na svědomíŽe jsem trochu jiný- - -Mám na tom svůj díl viny
26.7.2022
... proměnils (byť snad letmo) sny, v činy?
01.09.2022 00:12:24 | šerý
.....to určitě..ST*
31.08.2022 17:02:57 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?