Zdálo se mi

Zdálo se mi

Anotace: Malování tahů 2022

Mám unavené oči.
Čekám, až Tvá zpráva skočí.
Diář je prázdný pro Tebe.
Strohá báseň, Ty nebe.

Už se stmívá.
V hlavě příběh mám
a píši ho výšinám.
Klapka a vidím film,
kde jsme my.
Jako kruhy v obilí.

Procitám a jsem roztěkaná,
jen zoufale honím písmena.
Noc padá a náruč dá peřina.

Dobrou noc, vánku.
Řekla jsem si o pohádku.
Za devatero horami
zabalím se s básněmi.
Věříte mi?
Autor mkinka, 31.08.2022
Přečteno 98x
Tipy 14
Poslední tipující: Equus przewalski, CULIKATÁ, Frr, Psavec, Caliéry, Stanislav32, Lexi, Narragan, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Opět barvité. Ale to je tím, že znám pohádky;)

31.08.2022 20:36:24 | Narragan

líbí

Já miluji pohádky a děkuji za napsání.

31.08.2022 20:43:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel