Sbírka: Konec příběhu
Zkouším si něco přátPadají PerseidyA sny se vznáší vzhůru
Zkouším si něco přátSchovat to pod kabátZa píšťalu na kůru
Zkouším si něco přátOd teď až napořádse o to strachovat
13.8.2022
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?