Chtíč
Chci s klidem žít,
a nestárnout.
Za snem si jít,
a neslábnout.
Chci vnímat,
každý čistý nádech.
Chci jen tak lítat,
mít Pořád vítr v zádech.
S nadhledem koukat,
jak sprintuje čas.
Světem se toulat,
ať je horko či mráz.
Chci být stále sám sebou,
v tomto divném světě.
Nezkažený dobou,
vyhýbat se smutné tetě.
Chci vstávat,
a neztrácet ten pocit z probuzení.
Energií neustále sálat,
Být pro ostatní pohlazení.
Chci mít,
V srdci moře míru.
Nenechat odeznít,
tu svěží vnitřní sílu.
Když chci,
Zřím slunce,
Ač je zatažené nebe.
Když chci
usměju se,
Pak mám život uvnitř sebe.