Mlč hlavo ustaranáSetne tě další ránaa zajíci běhaj po poli
Mlč hlavo zpívaj kosiNa botách bláto nosíKdo nebojí se vstát
Zapomeň rozum bradoNa cizích věcí stádoDo dveří otevřených vstup -Ať vedou kamkoli 19.8.2022
...beze strachu...
02.09.2022 17:34:22 | Sonador
Ta má tedy tah na bránu. Líbí se mi.
02.09.2022 10:47:57 | Kan
Hezké
01.09.2022 19:05:08 | Stanislav32
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?