Raj vraj
Tam ďaleko vraj
Až za sveta kraj
Kde majů sa naj
Tam vraj je raj
Kde čisté sů smeti
Tam čas neletí
Keď slnko svieti
Aj nietopier letí
Deti sů hravé
Aj keď sů lavé
Drogy sů zdravé
Koncentrované
Rovné je krivo
Pravdou je lživo
Nie necitlivo
Zdražujů pivo
A ľudia sú dobrí
Čierni či modrí
Tam sů si rovní
Aj v polepšovni
Chlapci sů letci
Aj, keď sů slepci
Mudrci, blbci
Kecajů všetci
Jazykom nemím
Prízvukom znelím
Amerusfín tím
Ukramandarín
Všetkým je jedno,
Že všetci sů jedno
Nepadli na dno
Kde je neradno
Už viem, kde je raj
Jazdí tam tramvaj
Aj u nás sa maj
Aj u Teba vraj
Přečteno 83x
Tipy 2
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka
Komentáře (0)