Už dvanáct let je to? To je úplně strašidelné, jak to letí. A díky za připomenutí toho zpěváka, docela jsem ho mohl:)
02.09.2022 12:06:04 | Holoxicht
Já když slyším jeho hlas, tak mi zamrazí a říkám si, že byl věkově stejně jako teď já a lituji, že už je v nebi.
Jako jsem měla hodně ráda Ivetku Bartošovou a též jsem litovala jejího brzkého skonu.
Kolikrát si říkám, škoda, že ten nešťastný pád pod kolejiště ji nikdo nerozmluvil.
Obdivovala jsem její písně.
02.09.2022 12:16:52 | mkinka
Krásné písně on má, nechť je mu duše lehká .)
02.09.2022 09:53:00 | Constantine