Anotace: léto 2022
A Small Balloon and a Great Mountain (feat. Hammock)
Neutron
Je to snad tisíc let
na beton
a stále mi zní
v ozvěnách tvůj tón
obšas se zaposlouchám
vůně tvých vlasů se nade mnou sklání
na srdce přichází prudké tání
snažím se zůstat neutrální
jako Neutron