Modlím se
Anotace: Malování tahů 2022
Za nemocné i trpící
padají slova a přání na líci.
Věřím v uzdravení nejbližších,
srdcem prosím hvězdy,
aby byly a šťastný,
aby byl každý.
Ploužím se oblohou
pro přání mocné,
aby nemocní mohli vstát
a já jim šťastná mohla
dobré ráno přát.
Já nespala a ploužila nocí
a prosila,
ať přijde Pán Bůh ku pomoci.
Čekám na den a milou zprávu,
že bude dobře v každém stanu.
Miluji vás a volám na každou stranu.
Srdce věří a je čisté.
Jedno přání myslí krásné.
Přečteno 180x
Tipy 18
Poslední tipující: Vivien, Sonador, Amonasr, Jan Kacíř, paradoxy, Equus przewalski, Fialový metal, Psavec, Achilleus Naso, Frr, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)