Olíznu každou hvězdu z per,
jako uhel
rozmažu měsíc
po kluzišti černých řádků
kápnu trochu stmívání,
ať kaňka vleje se do druhé,
slzy mají dnes narozeniny
a já zabalenou tragédii
jako dárek
už píšu…
všude šupiny z fantazie,
tahákem je Boží slovo
náplní je pokušení.