Louka, tu trávu vnímat nohama i hmatem
Vlhkost, vůně, chlad nejsou tolik znát.
Tam někde květ v louce může stát
Rozkvetl jak život s jarem.
Kalich dobrot, vůní
vlnka na hladině v tůni.
Snadné rozšlápnout ho ve tmě
ten květ není vidět ve dne - je cítit jen, sen.
~☆~ ~☆~