:) inspirace je neustálá, ale myslím že u Tebe se zastavuje pravidelně..
04.09.2022 18:25:26 | Lioness
Žena je nekončící inspirací, když dokáže kouzlit a okouzlit. Jen ona má v rukách naši věrnost a dychtivost... a platí to i naopak! Jen ta daná kriteria a preference, se trochu odlišují. Ale za to může naše mamánkovská příroda.
Pěkný "zápis" bráško*
04.09.2022 16:58:52 | šerý