Jejda, neprošel trávicím traktem? To musí být tedy skutečný originál!
06.09.2022 11:01:37 | Vivien
Nu, je vyroben ze žraločí kostěné šupiny, takže v jistém smyslu originální je! Xd
06.09.2022 12:43:04 | Laraille
Na projevy hry lásky šálivé se pěkně dívá z ústraní, když se z nich klubou podobně povedené květy. Nehledě na to, že jim zpravidla předchází bolest - ta věčná hybatelka umění, poezii nevyjímaje... :-)
05.09.2022 19:43:43 | Amonasr