Anotace: ..než stačíš mrknout...fyzikální veličina, která udává počet opakování periodického děje za daný časový úsek
Protože mě přivádíš příliš blízko šílenství
Tvůj dech v horké tmě.
Pohyby těkavé jako oheň.
V tvých očích virvál.
V mých očích strach.
Na řasách stopa sůl.
V mých snech čára přes rozpočet.
Tvoje ruce, příliš síly.
Já na podlaze.
Kmitočet.
Dělej si se mnou, co chceš.
Hlavně ať to bolí.