Co zdát se mysli může,
co oko nevidí?
Zvláštnost v detailu
ukrytá v kamení.
Kdo vnímá detail,
ten najde snad.
V prachu drceném
skryt poklad je.
Každý je jiný
najde snad kdo hledá
je venku světlo?
Uvnitř je tma.
~☆~
L~O
...pěkná rozvaha...;-)šestý smysl (intuice čili mozek) toho může vidět víc než všech pět...uvnitř i venku...
07.09.2022 17:00:33 | Marten