Anotace: Vytrysklo z jednoho čekání a té šílené nejistoty.
Sbírka: Konec příběhu
Přetěžké hodiny
Shrbeni pod nimi
Čekáme na vědění
Přetěžké hodiny
Ztrácení naděje
A ta je i když není
Přetěžké hodiny
I když jsme bez viny
Čekáme zatracení
Zákeřné představy
Vpáčené do hlavy
Pak radost z rozuzlení
6.9.2022