Nejsilnější to je, když na hraně jsem sil.
Pak uvnitř jako bych to pochopil.
To, kdo zaslouží si ta slova.
Tak padám a zvedám se zas a znova.
Jako stan v větru, kde i v teple lze být
kde tiše i s křikem dá se snít.
Tam před spánkem ta krajina pochopení
proč po spánku se to pak mění
a mozek, logika vše kazí.
Jak bylo by krásné býti nazí,
tam, kdekoliv by to bylo.
Sny slunce rozpustilo.
Ano, ne, ne a ano.
Zda-li by se to stalo
Klid, něha, pochopení a mír.
~☆~
♤