Jen trocha troudu stačí
zapálit nudu na pavlači.
Jako býci v ohradě,
skotačit v zahradě,
ať domácí chytne psotník.
Roztahat bláto na schodech,
křičet, smíchy ztrácet dech.
Na okna bušit sousedům,
v noci vzbudit celý dům,
ať domácí chytne psotník.
V noci běhat po střechách,
hrůzou ječet a mít strach.
A pak během večeře,
domácí bouchat na dveře,
ať ji chytne psotník.