Vina
Proseta časem vina doráží,
a střepy hříchů v ranách pálí,
ponurost setmělých nádraží,
kde hustá mlha lampy halí.
Tisíce lží a vyčpělých slibů,
omluv a falešných přiznání,
pohledů do očí bez pohybů,
úzkostí zbrocených zklamání.
Zástupy ztracených bez důvěry,
za trochu vřelosti zdarma vděčni,
kupujíce lásku na úvěry,
tuláci zoufalství světu směšni.
Přečteno 217x
Tipy 18
Poslední tipující: mkinka, šerý, Kan, Fialový metal, danaska, Stanislav32, Frr, Sonador, Jan Kacíř, Holoxicht, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)