Hospoda nevalné úrovně
Sedím v hospodě nevalné úrovně
Pivo nic moc a řeči pomalu o h...ě
Tak co tu vlastně dělám?!
Snad tu nejsem kvůli ženám?!
Jedna popíjí u vedlejšího stolu
Pivo a rum a již nemá moc zubů
Asi v pivu hledá ztracené mládí
To však je již dávno někde v dáli
Sedím stále v hospodě nevalné pověsti!
U stolu v rohu jak uzlíček neštěstí
Kvůli ženám tu rozhodně nesedím
Nemám noc zubů a do blba hledím
Přečteno 159x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, mkinka, Fialový metal, Pittoresque, Psavec
Komentáře (7)
Komentujících (4)