Anotace: Proč se chovám normálně i k lidem, kterým by jiný za to samé "usekl hlavu"? Proč jsem takový debil? Špatná výchova.
Zabíjí buňky v hlavě,
vše vypadá pak hravě, plavě.
Pomalu otupí smysly
proč k citům jsme přišly?
Víc a víc lihu jen,
v opilosti tiše prožít sen.
Pak se zhroutit
vytéct ze sebe ven.
Sten uvnitř dušený pustit ven.
Jak zvíře šílené proti zdi jen,
Rozmlátit zeď, hlavu, a nemít sny
Bolestí netrpět další dny.
•